Rekruttering

20 års forfinet kompetence i kampen om de skarpe hoveder

Kampen om det lysende talent, den skarpe specialist og den dygtige leder er intensiveret. Som konsekvens er det meget ofte, de små marginaler, der gør forskellen i ansættelsesprocessen – uanset niveau.

Den gode nyhed er, at vi med godt 20 års erfaring har forfinet evnen til at finde de kandidater og de marginaler, der rykker forretningen, og skaber resultater for din virksomhed. Vi har placeret et utal af forretningskritiske nøglemedarbejdere, tunge specialister og direktører i dansk erhvervsliv.

Jobgaranti og høj træfsikkerhed

Vi ansætter med en jobgaranti på normalt seks måneder og en træfsikkerhed på 98%. Omtrent 75% af de kandidater vi finder til vores kunder, håndplukker vi selv i vores Headhunting og Search. De resterende 25% af kandidaterne finder os, fordi vi eksponerer vores jobbudskaber effektivt. Valg af kanaler og eventuelt annonceringstrategi fastlægges efter effekt og individuel aftale. 

succesfuld rekruttering kræver tillid og udfordring

Vi ved, at enhver succesfuld rekruttering starter med tillid og fortrolighed i en gensidig tæt og åben dialog. Vi lærer hinanden og jeres organisation at kende. Vi stiller uddybende, og når det er nødvendigt, kritiske spørgsmål. For kun sådan når vi frem til hvem og hvad I egentlig søger i jeres nye medarbejder. Vi udfordrer jer på jeres forestilling om den ideelle kandidat, profiltype og jobbets indhold.