VI FLYTTER MENNESKER, der gør en forskel

Hvem som helst kan i dag danne sig overblik over, finde frem til og forsøge at påvirke medarbejdere. Og det gør de til overflod.
Vi har aldrig haft flere kanaler og muligheder for at rekrutterer medarbejdere og påvirke virksomheders performance.
Og det stiller nye krav til dagsformen hos dem, der vil vinde kampen om de rigtige hoveder. 

Hos Jivaro Search & Consult ved vi mere end de fleste om, hvordan rekruttering og udvikling af medarbejdere fungerer. Og den viden bruger vi til at rådgive virksomheder og organisationer.

Et team af specialister med fælles mål

Vi håndplukker fra vores team af researchere fra opgave til opgave. Du kan derfor altid forvente research på specialistniveau foretaget af en profil med dyb indsigt i jeres industri og branche. Erfaring fortæller os nemlig, at der er stor forskel på mennesker og deres motivation for at skifte job. Og hvilke håndtag vi skal skrue på for at få den helt rigtige kandidat i tale til gavn for vores kunde. Vi har også samarbejdspartnere indenfor områder som lederudvikling og salgstræning.

Uanset rådgivningsområde er langsigtede relationer en afgørende kerneværdi. Det vigtigste er, at vi er med vores kunde hele vejen. Og arbejder sammen om sejre og udfordringer.

Mette Rüdiger er stifter og CEO i Jivaro Search & Consult. Mette har over 20 års erfaring fra rekrutteringsbranchen. Hun er en alsidig headhunter og fortrolig sparringspartner.

Gennem sin karriere har Mette succesfuldt gennemført i nærheden af 1.000 rekrutteringer af ledere, specialister og nøglemedarbejdere på flere niveauer og forskellige industrier. Som resultat har Mette tilegnet sig viden og netværk i kandidatmarkedet, rekrutteringsprocessen samt flere HR-ydelser.

Mette har en lang karriere bag sig med over 20 års erfaring fra HR-ledende roller i store nationale og internationale rekruttering og search virksomheder. Mette har også haft HR-ledende roller i den finansielle sektor hos blandt andet Danske Bank.

Mette har igennem tiden løst opgaver for store danske og internationale virksomheder såsom: Hempel, PFA, GE Money, LIDL, Royal Unibrew, Wicotec Kirkebjerg, Alm. Brand og Radiometer. Men har også løst adskillige opgaver for flere mellemstore og mindre virksomheder.

Mette er uddannet B.sc. i Economics & Business Administration fra Århus Handelshøjskole, ligesom hun har baggrund i den finansielle sektor.

Vi har hjulpet en lang række virksomheder - skal vi også hjælpe din?